Fotopussel på 500 bitar

» Produktbetyg:
(3)
5,0/5,0
 • dummy-detail-value
 • Storlek: ca. 48 x 36 cm
 • För alla åldrar
 • Många olika designalternativ
  passar alla tillfällen
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 29.09.2023 - mån, 02.10.2023
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 29.09.2023 - mån, 02.10.2023

339,00 kr 319,00 kr

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 29.09.2023 - mån, 02.10.2023

Produktbeskrivning

Vårt fotopussel på 500 bitar passar de som redan har upptäckt glädjen med pussel, men som fortfarande känner att ett 1 000-bitarspussel skulle utgöra en alltför stor utmaning. Storleken på pusslet är perfekt anpassat för att du ska kunna dra uppmärksamhet till dina vackraste fotominnen.  Långa regniga dagar och kalla mörka vinterkvällar är över på nolltid, och under den varma sommaren kan man ta med sig pusslet till en plats i skuggan på balkongen eller i trädgården.

Vårt 500-bitarspussel utgör en måttlig utmaning på medelsvår nivå. Det passar bra för personer som inte vill vänta alltför länge på att lyckas. Även pusselexperter uppskattar 500-bitarspusslet och ser det som en välkommen möjlighet att slappna av mellan större pusselprojekt utan att för den skull lägga av helt och hållet.

Den begränsade ytan på 48 x 36 cm gör det lätt att limma fast bitarna och hänga upp pusslet på väggen. Smidigt: Genom att hänga upp fotopusslet i en av våra specialtillverkade ramar gör du jobbet ännu enklare. Vårt fotopussel på 500 bitar passar in i alla sorters hem, oavsett storlek.

Rekommenderad ålder

från 8 år och uppåt

Pusselförpackningen

Fotopusslet levereras i enskilda bitar och finns i pussellådan du har designat.

Lådans storlek:

Pussellådans mått

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Lagd storlek:

Bitmått

ca. 48 x 36 cm

Pusselbitarnas storlek:

Storleksförhållande

Ø 1,9 x 1,8 cm

Bitars tjocklek:

Pusselbitarnas tjocklek

2,2 mm

Tips och idéer

Tips och idéer

Minsta rekommenderade bildupplösning

Utskriftsresultatet beror till stor del på bildens upplösning.
För ett 500-bitarspussel rekommenderar vi följande bildstorlek:
3409 x 2567 pixlar

Viktigt: Kontrollera bildskärpan och säkerställ att fotot inte innehåller några färgavvikelser eller är underexponerat. Om du är tveksam över fotokvaliteten, skicka en kopia på bilden till oss och invänta svar innan du gör en beställning. Vi hjälper dig gärna att kontrollera bildkvaliteten i förväg.

Praktiska tips

500-bitarspusslet är lätthanterligt och går att lägga som det är direkt på soffbordet.

Pusselvariationer

Välj ditt fotopussel:

Pusseltillbehör

Välj ditt tillbehör:

Recensioner

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Behandlar ni foton i såväl porträtt- som landskapsformat?

  Rekommenderat format beror på hur ditt foto har lagrats. Vi erbjuder båda formaten till alla våra pussel. Du kan till och med byta från porträtt till landskap (eller vice versa) under själva beställningsprocessen.

 • Hur ska jag gå till väga om jag vill hänga upp mitt pussel på väggen?

  Du kan använda vårt pussellim to glue your photo puzzle. för att limma ihop ditt fotopussel. Alternativt kan du rama in pusslet med en av våra pusselramar och därefter hänga upp det på väggen.

 • Var kan jag se aktuell beställningsstatus?

  1. Vi skickar en beställningsbekräftelse till din e-post; följ länken i meddelandet för att kolla status på din beställning. Se till att inte radera meddelandet!
  2. Genom att klicka på den gröna knappen i din beställningsbekräftelse tas du till din personliga statussida. Här hittar du information om din beställning samt aktuell status för varje enskild produkt. När vi har skickat din beställning kommer du att få ett försändelse-ID med vilket du kan spåra ditt paket.
  3. Försändelse-ID:t kan även hittas i leveransbekräftelsen som skickas till din e-post när din beställning har lämnat vår produktionsanläggning.