Egen tillverkning

Egen tillverkning

Hos oss är din roliga pussel- och spelupplevelse i fokus. För att uppnå detta lägger vi stor vikt vid kvalitet. Vårt produktlöfte: det största utvalet i bästa kvalitet. Vi arbetar på detta varje dag. Vår strategi är att tillverka premiumprodukter i egen produktion. Först då har vi möjligheten att definiera själv kvaliteten på våra unika artiklar från början  – och du kan känna det när du pusslar och spelar. Vi är så övertygade om detta att vi ger dig 15 års garanti. En annan garant att glädja dig är engagerade medarbetare. De tar särskilt omsorg för att säkerställa att våra höga standarder uppfylls - från produktutveckling och tillverkningsprocesser till kvalitetssäkring och frakt.

Unika fotosticksstycken
Produkttillverkning

Produkttillverkning

Varje produkt börjar med en idé. Vi designar och producerar nya produkter eller vidareutvecklar befintliga. Alltid i fokus: våra kunders behov och att erkänna marknadstrender. Här spelar tillverkningen i egen produktion en stor roll. Bara på det här sättet kan vi reagerar tillräckligt snabbt på förändrade ramvillkor. För att sätta i verket produktidéer tar en team av projektledare, designare och kvalitetschefar ansvar. När vi definierar produktkännetecken lägger vi stor vikt vid optik, haptik och hållbarhet. Vi måste också ta hänsyn till internationella egenheter och krav eftersom vi skickar våra produkter i 19 olika EU länder, Kanada och USA.  

Produktionsprocess

Att producera pussel är inte så lätt som du kanske tror. Det kräver mycket kunskap i materialegenskaper och bearbetning av kartong, papper och lim. Speciellt omgivningstemperatur och luftfuktighet som centrala framgångsfaktorer är inte alltid lätta att hantera i praktiken. Dessutom säkerställar modernt digitaltryck och handgjorda stansverktyg att du kommer att njuta av våra pussel på många år framöver.

Men hur blir ditt foto ett fotopussel? Först trycker vi ett speciellt fotopapper med ditt motiv. Sedan limmer vi pappret ihop med ett individuellt utvecklat pusselkartong. Under stansningsprocessen stansas ut pusselbitar med en vikt på över ett ton. En speciell maskin smular sönder dina pusselbitar och till slut blir det romantiskt. Vid "bröllopet" förenar sig den individuelle pussellådan som tillverkas i en separat produktionslinje med pusselbitarna.

Skriv ut fotopusslet Zoom
Punch foto sticksåg Zoom
Crumble fotopussel Zoom
Slå samman pusselbitar och pusselruta Zoom

Förpackning och logistik

Även vid frakt är ditt fotounikum bara i bästa händer eftersom denna process har också någonting att göra med kvalitet. Det skulle vara synd om våra produkter med godkänd kvalitetskontroll inte skulle klara transportens slutsträcka utan skador. Vi designar säkra och miljövänliga förpackningar som är optimalt anpassade till respektive produktegenskaper. Därtill är varje försändelse försäkrad. För dig betyder det: Vi kommer att återproducera gratis när det uppstår fraktskador eller -förluster på vägen. Dessutom arbetar vi ständigt för att optimera hanteringen av varor. Vår krav: från produktionshallen direkt till dig. Detta tillåter korta leveranstider.

Formskärning / stansning av utskrifter för pussel- och spelboxar Zoom
Hög lager lager för färdigförpackade pussel ramar Zoom
Färdiga pussel på landningsbanan inom sjöfartslogistik Zoom
Förvaring av de utstansade pusselmotiven Zoom
Helt stansat och påsat fotopussel på transportbandet Zoom
Pusselmotiv laminerade på pusselkartong Zoom
Prefabricerade rutor för pussel och spel Zoom
Stansat pusselmotiv på väg till den sönderfallande enheten Zoom
Xeikon utskriftssystem Zoom
Pusselstansverktyg 1000 bitar Zoom