Fotopussel på 200 bitar

» Produktbetyg:
(1)
4,0/5,0
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
mån, 12.06.2023 - tis, 13.06.2023
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
mån, 12.06.2023 - tis, 13.06.2023

309,00 kr

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
mån, 12.06.2023 - tis, 13.06.2023

Produktbeskrivning

Vårt pussel på 200 bitar är något svårare än vårt 100-bitarspussel och passar barn som är vana vid att lägga pussel och letar efter en utmaning, men som kanske inte riktigt är redo för 500 bitar. Tack vare det hanterliga antalet bitar utgör det en utmaning utan att vara alltför svårt. Foton med trevliga minnen garanterar att upplevelsen blir allt annat än tråkig. Resultatet är imponerande.

Vårt 200-bitarspussel är inte bara populärt bland barn i lågstadieåldern utan även bland äldre människor som uppskattar ett personligt pussel som inte är alltför komplicerat. Det relativt begränsade antalet bitar gör detta högkvalitativa pussel lätt att lägga utan att kräva alltför mycket uthållighet. I jämförelse med våra 500-, 1 000- och 2 000-bitarspussel erbjuder 200-bitarspusslet relativt stora och hanterliga bitar.

Rekommenderad ålder

från 6 år och uppåt

Pusselförpackningen

Fotopusslet levereras i enskilda bitar och finns i pussellådan du har designat.

Lådans storlek:

Lådans storlek

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Lagd storlek:

Lagd storlek

ca. 48 x 36 cm

Pusselbitarnas storlek:

Pusselbitarnas storlek

Ø 3,0 x 2,8 cm

Bitars tjocklek:

Bitars tjocklek

2,2 mm

Tips och idéer

Tips och idéer

Minsta rekommenderade bildupplösning

Utskriftsresultatet beror till stor del på bildens upplösning.
För ett 200-bitarspussel rekommenderar vi följande bildstorlek:
3409 x 2567 pixlar

Viktigt: Kontrollera bildskärpan och säkerställ att fotot inte innehåller några färgavvikelser eller är underexponerat. Om du är tveksam över fotokvaliteten, skicka en kopia på bilden till oss och invänta svar innan du gör en beställning. Vi hjälper dig gärna att kontrollera bildkvaliteten i förväg.

Designtips

Mor- och farföräldrar älskar att få bilder på sina barn och barnbarn. Varför inte leta upp några lämpliga foton och förvandla dem till ett personligt fotopussel? Det är ett absolut nöje att se gamla och unga lägga ett fotopussel tillsammans.

Pusselvariationer

Välj ditt fotopussel:

Pusseltillbehör

Välj ditt tillbehör:

Recensioner

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Behandlar ni foton i såväl porträtt- som landskapsformat?

  Rekommenderat format beror på hur ditt foto har lagrats. Vi erbjuder båda formaten till alla våra pussel. Du kan till och med byta från porträtt till landskap (eller vice versa) under själva beställningsprocessen.

 • Hur ska jag gå till väga om jag vill hänga upp mitt pussel på väggen?

  Du kan använda vårt pussellim för att limma ihop ditt fotopussel. Alternativt kan du rama in pusslet med en av våra pusselramar och därefter hänga upp det på väggen.

 • Var kan jag se aktuell beställningsstatus?

  1. Vi skickar en beställningsbekräftelse till din e-post; följ länken i meddelandet för att kolla status på din beställning. Se till att inte radera meddelandet!
  2. Genom att klicka på den gröna knappen i din beställningsbekräftelse tas du till din personliga statussida. Här hittar du information om din beställning samt aktuell status för varje enskild produkt. När vi har skickat din beställning kommer du att få ett försändelse-ID med vilket du kan spåra ditt paket.
  3. Försändelse-ID:t kan även hittas i leveransbekräftelsen som skickas till din e-post när din beställning har lämnat vår produktionsanläggning.