Skapa ditt eget fotopussel

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
tors, 27.06.2024 - fre, 28.06.2024
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
tors, 27.06.2024 - fre, 28.06.2024
Antal bitar
Fotopussel 1 000 bitar
Storlek: ca. 64 x 48 cm info-icon
419,00 kr 379,00 kr
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
tors, 27.06.2024 - fre, 28.06.2024
Mer än 2 miljoner nöjda kunder

 Mer än 2 miljoner nöjda kunder

Beställt idag, skickas imorgon

Beställt idag, skickas imorgon

Högsta kvalitet: 15 års garanti

Högsta kvalitet: 15 års garanti 

Mer än 2 miljoner nöjda kunder

Mer än 2 miljoner nöjda kunder

Beställt idag, skickas imorgon

Beställt idag, skickas imorgon

Högsta kvalitet: 15 års garanti

Högsta kvalitet: 15 års garanti

Fotopussel – den perfekta gåvan

Skapa ett personligt fotopussel - motiv mor och dotter

Ett personligt fotopussel är dagens absoluta höjdpunkt! För bara 259,00 kr och uppåt kan du nu förvandla ditt favoritfoto till ett äkta pussel – inga konstigheter. Vårt nuvarande utbud omfattar 48, 100, 200, 500, 1 000, 1 000 XXL och 2 000 bitar. Våra pussel har något för alla – gammal som ung, nybörjare som experter.

Skapa oefterhärmliga fotopussel av oförglömliga minnen, familjeporträtt, roliga snapshots, vackra semesterbilder eller dina egna konstverk på bara några minuter. Återupplev gamla minnen samtidigt som ni lägger pusslet tillsammans.

Skapa ett personligt fotopussel - motiv mor och dotter

Ett personligt fotopussel är dagens absoluta höjdpunkt! Redan från 259,00 kr kan du nu förvandla ditt favoritfoto till ett äkta pussel. Vårt urval av 48, 100, 200, 500, 1 000, 1 000 XXL och 2 000 bitar erbjuder pusselspel för alla - för barn och vuxna, för nybörjare och proffs. 

Skapa ett fotopussel av oförglömliga ögonblick, familjefoton, roliga ögonblicksbilder, vackra semesterminnen på bara några minuter. Återupplev alla dessa vackra ögonblick och minnen igen medan du lägger pusslet.

Välj ditt fotopussel:

SMART SORTED fotopusselöversikt

SMART SORTED® | Fotopussel

NYHET! Pusseltrenden från puzzleYOU
 

1000-bitars pusslet med garanterad framgång - tack vare denna exklusiva uppfinning är ett fotopussel med 1000 bitar möjligt för alla. De uttagbara SMART-lådorna med 25 pusselbitar vardera gör det enklare att lägga ditt favoritmotiv. Från och med nu bestämmer du din egen pusselnivå. Att sortera pusselbitar eller plocka ut kantbitar är förbi.

 • 1000 pusselbitar, fördelade på 40 SMART-lådor
 • Livligt spel för sociala sammankomster
 • Smart försorterad, super lätt att lägga

599,00 kr 449,00 kr

...för ett stort ”WOW!” när pusslet ges bort och öppnas

...för ett stort ”WOW!” när pusslet ges bort och öppnas

1001 designidéer från vår collagefunktion

Det är inte alltid lätt att bestämma vilket foto man vill använda i sitt pussel. Ibland räcker det inte att berätta sin historia genom ett enstaka foto. Därför erbjuder vi nu möjligheten att inkludera upp till 65 olika foton in i många olika designlayouter i ett fotopusselcollage.

Fördelarna med ett fotopusselcollage:

 • Inkludera fler foton och mer text i ditt pussel
 • Passar 48- till 2 000-bitarspussel
 • Gör det lättare att lägga större pussel
 • Tillgång till 100 originaldesigner
 • Intuitiv layout
 • Ingen extra kostnad, inga särskilda programkrav –
  skapa ditt collage direkt på vår webbsida
Layoutoversikt collage

1 001 designidéer från vår collagefunktion

Layoutoversikt collage
 • Inkludera fler foton och mer text i ditt pussel
 • Passar 48- till 2 000-bitarspussel
 • Gör det lättare att lägga större pussel
 • Tillgång till 100 originaldesigner
 • Intuitiv layout
 • Ingen extra kostnad, inga särskilda programkrav – skapa ditt collage direkt på vår webbsida
Pussellådor för produktfoton

Individuella pussellådor – mer än bara ett paket

Förvandla ditt fotopussel till en sannerligen imponerande present. Bäst av allt? Hos oss får du den utan extra kostnad. Våra fotopussel med 48 - 2 000 bitar levereras i en stabil låda av kartong med det valda fotot tryckt på locket. Komplettera ditt fotopussel med en titel eller en personlig hälsning till mottagaren på lådan. Välj mellan 80 olika designalternativ och anpassa presenten efter din individuella smak - vårt designteam har skapat dessa layouter med mycket kärlek till detaljerna. Vi vet att du aldrig får en andra chans att göra ett första intryck.

Ramen för produktfoton

Kliv ut ur ramen med en ram

Vi erkänner att vi gick lite utanför ramarna med vår idé att rama in ett fotopussel. Vi anser dock att ett personligt fotopussel är alldeles för värdefullt för att lägga tillbaka det i lådan när det är färdigt. Det var några av våra kunder som frågade oss hur de skulle hänga upp sitt fotopusslet på väggen som fick oss att börja spåna på skräddarsydda ramar för alla våra pusselvarianter – ramar i matt silver med högkvalitativa glasskivor.1

Antal bitar

Pusseltillbehör – för en ännu bättre pusselupplevelse

Vårt kvalitetslöfte till dig

I slutändan är det kvaliteten som räknas

Visst är det skönt att veta att man är i goda händer. För att ge dig den känslan ägnar vi största möjliga uppmärksamhet åt att säkerställa att alla tillverkningsprocesser har samma hög kvalitet – från skärverktyget till ytbeläggning. Ett stort antal kvalitetssäkringsåtgärder garanterar att du kommer att ha glädje av ditt fotopussel även efter många år.

Därför ger vi en 15-årig kvalitetsgaranti – utan om och men. Vi talar trots allt inte om ett vanligt pussel, utan det handlar om ditt mycket personliga fotopussel av högsta kvalitet.

Presentidé fotopussel

Att överraska sina nära och kära med en present är också ett lyckligt ögonblick för den som ger, och vi tycker att det inte finns många överraskningar som slår ett personligt fotopussel. Alla hjärtans dag, mors dag, påsk, fars dag, jul, födelsedagar, bröllopsdagar – de alla kräver en speciell gåva. Med ett fotopussel kan du vara säker på att du skiljer dig från mängden. Vi gör det enkelt att skapa personliga fotopussel: Välj ditt favoritfoto, ladda upp det på vår webbsida, skapa lådan och din gåva är klar! På bara några minuter förvandlar du ett foto till ett bestående minne för den som ska få gåvan. Om du verkligen vill utklassa konkurrenterna kan du även lägga till en skräddarsydd och snygg ram. Pusselnöjet börjar från 259,00 kr för ett 48-bitars pussel och slutar med ett pussel på 2 000 bitar. Ett fotopussel är den perfekta gåvan.

Presentidé: fotopussel
Presentidé: fotopussel

Presentidé: fotopussel

Att överraska sina nära och kära med en present är lika roligt för den som ger som det är för den som får, och enligt oss finns det inte många överraskningar som slår ett personligt fotopussel. Alla hjärtans dag, mors dag, påsk, jul, födelsedagar, bröllopsdagar – de kräver alla en speciell gåva. Med ett fotopussel kan du vara säker på att du skiljer dig från mängden. Vi gör det enkelt att designa personliga fotopussel. Faktum är att vi gör det lätt som en plätt: välj ditt favoritfoto, ladda upp det på vår webbsida, designa lådan och sen är det klart! På bara några minuter har du förvandlat ditt foto till ett interaktivt minne som mottagaren kan använda i flera år framöver. Om du verkligen vill utklassa konkurrenterna kan du även lägga till en snygg ram som har anpassats efter ditt individuella fotopussel. Vårt pusselnöje startar på 259,00 kr för ett 48-bitarspussel och slutar med ett pussel på 2 000 bitar. Ett fotopussel är den perfekta gåvan.

Gör dig själv en tjänst pusselentusiaster

Gör dig själv en tjänst

Att lägga ett pussel är bra för hälsan. Vana pusselentusiaster har återupptäckt sin favoritsysselsättning genom ett personligt fotopussel. Vem vill ha ett vanligt pussel när det går att skapa sitt eget? Pussel med personliga foton hänger på bästa plats i rum över hela landet. Men varför ger det oss en sådan glädje att lägga ett pussel

Vår teori är att varje pussel är någon form av utmaning som vi vill ta oss an. Ett älskat fotografi som huvudmotiv på pusslet är en extra motivation för att nå målet. Pusselvänner bekräftar att det verkligen har en avslappnande effekt att lägga ett fotopussel. Det är helt enkelt den mest spännande avslappningen.

Det finns också människor som är mer fokuserade på den konstnärliga komponenten i ett fotopussel. De fotograferar ett extraordinärt landskap eller målar en bild, skannar in den och förvandlar den till ett fotopussel. Givetvis vill de inte lägga pusslet tillbaka i lådan när de har lagt pusslet färdigt. För dem är pusselramen det första steget till deras egen hall of fame.

Förvara dina favoritstunder på ett fotopussel

Hur väljer jag ett passande fotopussel?

Förvara dina favoritstunder på ett fotopussel

 • Antalet bitar avgör svårighetsgraden

  Vi erbjuder fotopussel med 48, 100, 200, 500, 1 000, 1 000 XXL eller 2 000 bitar. Vårt mål är att uppfylla så många olika människors pusselbehov som möjligt, från nybörjare till professionella pusselläggare.ju fler och mindre pusselbitar desto svårare är de att lägga. Fotopussel med färre och större bitar är därför särskilt lämpliga för små barn och äldre personer. Även om det är svårt att säga vilket pussel som passar bäst för vilken ålder har vi sammanfattat en åldersrekommendation för fotopussel.

 • Från beställning till leverans

  Först bör du bestämma om du vill ha ett fotopussel med bara ett foto eller flera bilder. Ibland är det svårt att begränsa sig till ett favoritfoto. När du har laddat upp ditt foto ger vår förhandsgranskning ett betyg från 1 till 5 sjärnor för att se om ditt foto är lämpligt för den valda pusselstorleken. Generellt kan man säga att ju fler olika färger ett foto har, desto lättare är det att lägga pusslet. När du skapar pussellådan kan du även ange en personlig hälsning eller titel på upp till tre rader som vi trycker på lådans lock.

 • Med låda

  Alla våra fotopussel levereras i bitar i personliga pussellådor, som även kan användas som presentpaket. Under beställningsprocessen går det att specificera om man vill inkludera ett foto och en personlig hälsning på lådans lock. 80 olika designalternativ garanterar att du alltid hittar en låda som passar dina individuella behov. Om du vill att pusslet ska bli en överraskning kan du välja en låda utan foto. I det fallet måste mottagaren komplettera pusslet för att se vilket motiv som finns på pusslet.

  När du har skapat ditt pussel och din låda har du möjlighet att att lägga till pusseltillbehör, till exempel en pusselram, pussellim eller pusselmatta. Efter du har beställt får du en beställningsbekräftelse skickad till din e-postadress. Bekräftelsen innehåller en länk till ditt personliga konto där du hittar information om beställningsstatus och leveransdatum. När paketet har överlämnats till vår fraktpartner skickar vi dig en leveransbekräftelse med ett spårningsnummer.

 • Alla priser är inklusive moms och exklusive fraktkostnader.

 • 1

  Av säkerhetsskäl levereras ramen till fotopussel på 1 000 bitar XXL & 2 000 bitar med högkvalitativt syntetiskt glas.