Fotopussel på 100 bitar

» Produktbetyg:
(1)
4,0/5,0
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 29.09.2023 - mån, 02.10.2023
delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 29.09.2023 - mån, 02.10.2023

289,00 kr

delivery-time-truck
Beräknat leveransdatum:
fre, 29.09.2023 - mån, 02.10.2023

Produktbeskrivning

Föredrar du att ta det lugnt och lägga en pusselbit i taget eller vill du ge en present till någon som inte har tid eller viljan att lägga ett stort och komplicerat pussel? I så fall rekommenderar vi ett av våra mindre högkvalitativa pussel. Våra fotopussel levereras i en fin låda och erbjuder ett originellt sätt att visa upp dina foton. Vårt 100-bitarspussel passar perfekt för nykomlingar till pusselvärlden. Bäst av allt? Du får ett personligt fotopussel av högsta kvalitet till ett mycket lågt pris.

Visste du att vi använder lika stora kartongbitar för att tillverka våra 100-, 200- och 500-bitarspussel? Genom att behålla storleken på kartongen samtidigt som man förstorar själva bitarna får man ett fotopussel som är relativt lätt att lägga och som passar såväl nybörjare som vana pusselanvändare. Detta innebär att även de med bristande pusselerfarenhet kan njuta av denna trivsamma fritidsaktivitet.

Rekommenderad ålder

från 6 år och uppåt

Pusselförpackningen

Fotopusslet levereras i enskilda bitar och finns i pussellådan du har designat.

Lådans storlek:

Pussellådans mått

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Lagd storlek:

Bitmått

ca. 48 x 36 cm

Pusselbitarnas storlek:

Storleksförhållande

Ø 4,8 x 3,6 cm

Bitars tjocklek:

Pusselbitarnas tjocklek

2,2 mm

Tips och idéer

Tips och idéer

Minsta rekommenderade bildupplösning

Utskriftsresultatet beror till stor del på bildens upplösning.
För ett 100-bitarspussel rekommenderar vi följande bildstorlek:
3409 x 2567 pixlar

Viktigt: Kontrollera bildskärpan och säkerställ att fotot inte innehåller några färgavvikelser eller är underexponerat. Om du är tveksam över fotokvaliteten, skicka en kopia på bilden till oss och invänta svar innan du gör en beställning. Vi hjälper dig gärna att kontrollera bildkvaliteten i förväg.

Designtips

Barn älskar djur – det spelar ingen roll om det rör sig om ett älskat husdjur eller ett vilt djur från djurparken. Vad sägs om att fånga katten, hunden eller björnen på film och flytta över det till ett pussel?

Pusselvariationer

Välj ditt fotopussel:

Pusseltillbehör

Välj ditt tillbehör:

Recensioner

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Behandlar ni foton i såväl porträtt- som landskapsformat?

  Rekommenderat format beror på hur ditt foto har lagrats. Vi erbjuder båda formaten till alla våra pussel. Du kan till och med byta från porträtt till landskap (eller vice versa) under själva beställningsprocessen.

 • Hur ska jag gå till väga om jag vill hänga upp mitt pussel på väggen?

  Du kan använda vårt pussellim för att limma ihop ditt fotopussel. Alternativt kan du rama in pusslet med en av våra pusselramar och därefter hänga upp det på väggen.

 • Var kan jag se aktuell beställningsstatus?

  1. Vi skickar en beställningsbekräftelse till din e-post; följ länken i meddelandet för att kolla status på din beställning. Se till att inte radera meddelandet!
  2. Genom att klicka på den gröna knappen i din beställningsbekräftelse tas du till din personliga statussida. Här hittar du information om din beställning samt aktuell status för varje enskild produkt. När vi har skickat din beställning kommer du att få ett försändelse-ID med vilket du kan spåra ditt paket.
  3. Försändelse-ID:t kan även hittas i leveransbekräftelsen som skickas till din e-post när din beställning har lämnat vår produktionsanläggning.